среда, 28 июня 2017 г.

Вдячні теги до дитячих книжок.



Доброго, маю надію, теплого літнього дня!)))
Знову теги вдячності до книжкових лотів, книги для яких я придбала на цьогорічному Книжковому Арсеналі. З трьох дитячих книжок сформувала два лоти, які швидко і вдало були продані на благодійному аукціоні на підтримку української армії «Свій за свого».
 https://www.facebook.com/svij.za.svogo?fref=ts 
Цей тег зробила … 

… для оцих двох книжок, поєднаних в один лот.

Обожнюю, коли вдається поєднати папір з абсолютно різних колекцій (на яких я, до речі, слабко розуміюся і майже не слідкую за новинками), а ще переважно використати вже розпочаті колись аркуші та обрізки. На тезі з совами можна побачити скрап папір чотирьох видів, плюс дизайнерський папір та листівка з совиним принтом, від якої я відрізала стовпчик.))
І, як завжди, книжки огорнуті  в пакувальний папір, перев'язані стрічкою—і тег на відведеному для нього місці.

Для якої книги зроблений наступний тег, можна навіть не говорити і так все добре видно.)) І тут вдалося чудово поєднати два види скраппаперу, папір для пастелі тонований аквареллю, папір для пастелі жовтогарячого кольору, білу кальку і блакитний тутовий папір.


Відповідного до книги і тегу пакувального паперу  в моїх не маленьких запасах не знайшлось. Зшила пакет з щільного крафтпаперу. В 2015-му вже шила подібний—досвід став у нагоді.

Останнім часом для книжкових лотів роблю теги необ’ємними або майже необ’ємними, щоб їх можна було використовувати як закладки для книг. Не знаю, чи будуть в цій якості їх використовувати нові власники, але я зробила б саме так.))
Всім теплої погоди, цікавих подорожей, яскравих вражень і гарного настрою!))

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий