вторник, 4 февраля 2020 г.

Благодійна акція на користь притулку для тварин "Лора".


Привіт!
Вже вдруге збираю кошти на користь притулку для тварин «Лора». Цього разу акція тематична— «День Святого Валентина».
Дістала зроблене раніше і зробила нове. Деякі ідеї позичила на сайті Pinterest, дещо робила за уявою, в стилі «руки пам’ятають».))
Отже, нові роботи.
Валентинка з серцем на прищепці. Для фону (підложки) за допомогою клейової павутинки склеїла папір для креслення (щільність 200 гр/м2) з бяззю. Серце підсадила на об’ємний скотч, щоб було з мотузкою на одному рівні. Розмір 9Х11 см.




Валентинка в етно-стилі. Розмір7,5Х10,5 см. За декором все видно та зрозуміло.
Валентинки-сердечки з марками із зображеннями Парижу. Розмір: 10Х8 см.
Листівки з різнокольоровими сердечками. «Просто і чисто», але від того не менш стильно. Кожне сердечко подвійне (на фото не дуже добре видно). Розмір листівки: 10,5Х14 см.
Вінтажні валентинки, наче з бабусиної скриньки. В роботі над ними задіяла техніку декупаж: троянди та смужки з нотами—це фрагменти серветок. Написи—прозорі наліпки. На відміну від всіх попередніх листівок вінтажні не розкриваються «книжечкою»,  але зі зворотного боку також можна написати привітання. Розмір: 7Х10 см.
Конвертики з карткою всередині для тих, кому не подобаються валентинки в їх звичному вигляді, але привітання написати все одно хочеться. Конвертики фабричні. Картки, що всередині, вирізала за розміром та заокруглила кути дироколом. Розмір конвертика в складеному вигляді 5Х7,5 см.
Розумію, що блоги взагалі вже мало хто читає, а мій тим більше, але все ж таки прорекламую акцію ще й тут. Продаж цих та інших робіт на користь притулку для тварин «Лора» відбувається на Facebook на моєму основному акаунті Tetiana Sukmanova. Приєднуйтесь! Допомагати—це легко і круто! Не круто залишатися байдужими.
 

 
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий