вторник, 7 февраля 2017 г.

Перша кулінарна книга.



Вітаю!

Моя перша кулінарна книга. Так, так, безліч блокнотів і перша кулінарна книга. Довелося над нею поміркувати (добро, що не потрібно було поспішати). Здавалося б: чого голову ламати—досвід виготовлення блокнотів є достатній, ший собі та склеюй, але… Хотілося, щоб добрій господині (а власниця цієї кулінарної книги є саме доброю і, навіть, чудовою, неперевершеною господинею) було зручно користуватися книжкою, щоб вистачило розділів для вже існуючих і майбутніх кулінарних шедеврів. Розпочала роботу минулої зими, остаточно завершила на початку минулого літа (тоді ж відправила), фото відредагувала до нового року, показую зараз.))



Отже, маємо, що маємо. Книжка вийшла чимала. Загальний розмір—21,5Х15,5Х4,5 см (висота, ширина, товщина). Обкладинка достатньо проста. Смаки,звичайно, у всіх різні, але я не люблю об'ємний декор на палітурках навіть просто блокнотів, тим більш на обкладинках кулінарних книжок. Палітурка не м’яка: в якості ущільнювача використана бавовняно-паперова тканина (пристрочена до палітурного картону), основна тканина, льон, ущільнена
дублерином. Коптське плетіння.



 

 

На форзацах по дві кишеньки.

Мій новий логотип. Тут використовується вперше.))


Всього книга вміщує в собі 180 аркушів. На кожен розділ відводилося від 12 до 30 аркушів в залежності від затребуваності. Наприклад, розділ «Перші страви» вміщує 12 аркушів, «Другі страви»--30 аркушів, а «Десерти»--24-и. Кількість аркушів (сторінок) відводила, спираючись на власний досвід та вподобання (якщо не помилилася) майбутньої власниці.))  З одного боку розділювача—назва виду страви, з іншого—кишенька папірців.















А ще Таня зробила шкоду (прошила на машинці обидві частини розділювача). Довелося приховувати брак маленькими паперовими тістечками. Вийшло акуратно, але все рівно мені трохи соромно.)


Продовження розділювачів.




Книга має дві закладки. Каптали зроблені з тканини.


 

Кулінарна книга стала подарунком, а подарунки мають бути добре запаковані.


В коробці перед відправленням адресату. Поряд пакуночок з матеріалами для творчості.
 Гарного настрою, смачних страв, затишних домівок!)







Комментариев нет:

Отправить комментарий